Deepin2studio en Luc LF Caeyers

Welkom beste vrienden van de muziek. Ik ben Luc LF Caeyers, stichter van deepin2studio kenniscentrum.Wil je weten of je hier goed zit, dan moet je 2 minuutjes de volgende vragen lezen

  • Welk materiaal heb ik nodig om goede opnames te maken ?
  • Hoe kan ik mijn mix laten klinken zoals op de radio ?
  • Hoe maak ik meer muziekproducties, ook al heb ik niet altijd de tijd ?
  • Kan ik professioneel klinkende muziek opnemen en mixen met mijn home-studio ?
  • Hoe begin ik eigenlijk aan een mix en master ?
  • Gebruik ik mijn plugins wel op de correcte manier en op de juiste plaats in de mix ?

Als je met deze vragen zit, dan ben je hier op de juiste plaats voor de antwoorden !

Vanaf hier heb je wel iets meer tijd nodig dan die 2 minuutjes, maar als je echt goed klinkende muziek wil maken in jou home-studio, dan heb je die extra tijd er zeker voor over.

Over Luc LF Caeyers

Ik ben Luc LF Caeyers, woon in Mol, België en heel mijn leven al met muziek bezig. Begonnen met muziekschool op 8 jaar en vervolgens piano- en orgellessen gevolgd, synths ontdekt, midi ontdekt, studio-techniek ontdekt en gaandeweg eigen producties gemaakt, laten opnemen in een professionele studio, zoals Galaxy Studios in Mol. Verder ook eigen muziek uitgebracht en anderen hun muziek uitgebracht, tevens optredens gegeven met elektronische muziek. Een eigen studio in elkaar gestoken, met akoestiek bezig geweest, met techniek, met opname, een eigen label opgericht,  de spelregels over auteursrechten doorlopen en alles wat ook maar met muziekproducties te maken heeft.

Al die jaren op zoek naar een goed klinkende mix, nog fijner, nog beter krijgen. Heel die bundel van  ervaringen, kan ik jullie in een mooi pakketje aanbieden, zodoende jullie alvast niet zoveel tijd verliezen als ik om een goed klinkende track neer te zetten.

Dus, beste vrienden van de muziek, als je op zoek bent naar de waarheid om een goed klinkende mix neer te zetten, die radio-waardig is of klaar om naar een label te sturen als demo, dan zal je mijn methodiek zeker waarderen en beloof ik je dat je veel sneller een heel eind zal opschieten met jou muziekproject, dat je er zelf versteld van staat.

Teken in en krijg gratis toegang tot mijn e-boek, home-studio handleiding & methodiek en 3 gratis video-sessies om verstandig te beginnen met je mix.

Pin It on Pinterest