Wel, dan moet je zeker hieronder verder lezen en ontdekken hoe dit mogelijk is met de kennis die deze BLOG je biedt.

Van harte welkom op de eerste blog van Deepin2studio Kenniscentrum ! Bedankt om even langs te komen en bedankt om wat langer te blijven, want dit is het begin van een reeks tips & tricks die je doen inzien dat je met een beperkte set-up in uw home studio, een radio-waardige mix en master kan afleveren.

Je kan met beperkte middelen een radio-waardige mix en master maken, zolang je er maar verstandig aan begint én je materiaal correct gebruikt.
 

Luc LF Caeyers

Deepin2studio

Ik heb een korte handleiding voor de beginnende home-studio eigenaars in e-book vorm opgesteld en die geven je meer inzicht in de werking van een home studio, als je nog van nul moet beginnen met je set-up.

Gratis handleiding

Door eenvoudig je email adres op de website achter te laten, kan je dit exemplaar, ”Home-Studio-Handleiding & Methodiek 2017”, gratis downloaden en zal je ervaren dat het niet allemaal veel en duur hoeft te zijn om je te installeren. En kan je bovendien leren hoe je met het beperkte materiaal een deftige mix kan maken van je artistieke creaties. Want laat je niet verleiden door uitspraken als “je kan geen goeie mix maken met de plugins van je DAW, of je hebt absoluut deze gouden plugin bundel nodig van dit merk, wat je dan 2000,- Euro kost” !

Waarom vertel ik jullie dit ? Het is een leugen dat een goeie mix afhangt van het materiaal dat je hebt en anderzijds gaat er hierdoor
talent verloren omdat je te verknocht bent aan de idee dat je alleen maar beter wordt in mixen als je XYZ materiaal hebt. Dus, vrienden van de muziek, tijd om te beseffen dat je niks extra moet kopen en je best aan de slag gaat met het materiaal dat je reeds hebt in je DAW. Want uw mix klinkt goed, omdat JIJ ze verstandig hebt gemixt, én omdat JIJ jou materiaal correct gebruikt en niet omdat je XYZ bundel plugins hebt gekocht. Dus onthoudt, dat JIJ diegene bent die ervoor zorgt dat je mix goed klinkt, niet je plugins. In mijn online cursus ”Basics in The Mix” laat ik jullie zien, op welke manier je mix 10 keer beter zal klinken dan al je oude mixen.

Muzikale groeten !

Luc LF Caeyers

Pin It on Pinterest